Széchenyi Mikrohitel GO!

A hazai mikro- és kisvállalkozások fejlődését segítő állami kamat-, kezelési költség és garantőrintézményi kezesség bevonása esetén kezességi díj támogatásban részesített, maximum 50.000.000 Ft összegű beruházási hitelTájékoztató az agrár hiteltörlesztési moratóriumról

Faktoring

A faktoring egy speciális finanszírozási forma, amely esetében a számlát kiállító ügyfél a számlát eladja az Eurotrade Capital Zrt-nek, aki átutalja a számla összegének akár 80%-át (előleg) az ügyfélnek, még mielőtt a vevő fizetne. A fizetési határidő lejártakor a vevő az Eurotrade Capital Zrt-nek fizet, aki az időközi költségek levonását követően a követelés még ki nem fizetett részét is átutalja az ügyfélnek.Kölcsön

forgóeszköz finanszírozási célra


Amennyiben cége általános működéséhez forrásra van igény, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.


Beruházási kölcsön

haszongépjármű vagy munkagép megvásárlásához


Amennyiben haszongépjárművet vagy munkagépet szeretne vásárolni, úgy a szükséges dokumentumok (link) megküldését követően elvégezzük a kérelmező minősítését, és – pozitív minősítés esetén – részletes, egyedileg kialakított ajánlatot adunk a finanszírozásra.


JOGI NYILATKOZATAz Eurotrade Capital Zrt. honlapja az Eurotrade Capital Zrt. szellemi tulajdonát képzi. Minden információ, amely az oldalon megtalálható, tájékoztató jelleggel bír, és mint ilyen nem jelent finanszírozási, pénzügyi kötelezettségvállalást, kötelező érvényű ajánlattételt az Eurotrade Capital Zrt. részéről.

A honlapon található adatok és információk teljességéért, hibátlanságáért és helyességéért az Eurotrade Capital Zrt. nem vállal felelősséget. Az Eurotrade Capital Zrt. teljes körűen kizárja továbbá a felelősséget azon esetleges károk illetve következményeik kapcsán, amelyek a honlap használata során keletkeznek.

Aki az Eurotrade Capital Zrt. részére bármilyen információt, adatot megküld illetve használja az Eurotrade Capital Zrt. honlapját, az hozzájárul az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, 2011. évi CXII. törvény törvényben foglaltak alapján, hogy az Eurotrade Capital Zrt. ezeket az információkat statisztikai célokra illetve finanszírozási ajánlata elkészítéséhez felhasználja. Bármilyen, az Eurotrade Capital Zrt. számára megküldött adatot az Eurotrade Capital Zrt. nem szolgáltat ki harmadik személy részére.

Hírek